Rijschool De Wit

Rijschool De Wit - Drijber

Tel: 06 - 460 442 12, ook bereikbaar via

Email: robert@rijschooldewit.nl

Proefles echt gratis!

Bij ons is een proefles echt gratis. Zonder verplichtingen.

Rijschool De Wit

Rijschool De Wit is een jonge en dynamische rijschool, die volgens de nieuwste lesmethoden lesgeeft, met behulp van een leskaart. 

  

Theorie

 

Bij goed en veilig autorijden, hoort natuurlijk ook voldoende theoretische kennis van het verkeer, zoals borden kennis en het weten van de verkeersregels. Tijdens je rijles leer je de regels toe te passen. Je theoretische kennis kun je op verschillende manieren opdoen.
 
1. Het goedkoopst is door zelfstudie. Kun je vrij makkelijk leren en heb je voldoende zelfdiscipline, dan is dit een goede keuze. Wij hebben goede ervaringen met ltheorie, dat is online leren en examens oefenen. Wij kopen deze groot in zodat wij een mooie korting kunnen doorberekenen. Vraag naar de mogelijkheden.
2. Via een opleider die gespecialiseerd is in theoriecursussen zoals www.theoriebijanouk.nl in Hoogeveen. 
Zelf hebben wij niet de tijd en de ruimte om theorieles te geven. Tijdens de rijles kun je natuurlijk altijd vragen stellen over de theorie.

Over ons

Wie zijn wij?

Rijschool De Wit is een jonge, dynamische rijschool gevestigd in Drijber (Drenthe). Wij werken met de nieuwste lesmethoden, met behulp van een leskaart.

Wij doen niet aan lespakketten, zodat je nooit te veel betaald voor je rijbewijs.

Het werkgebied van de rijschool is Hoogeveen en de noordkant daarvan. Dus ongeveer de lijn van Fluitenberg, Pesse, Spier, Wijster, Drijber, Nieuw Balinge naar Hoogeveen, en alles wat daar tussen zit.

Examen doe je gewoon in je eigen lesauto en dat doen we in Hoogeveen

Je lest in een Volkswagen T-ROC, een mooie moderne auto die makkelijk te rijden is. Met alle moderne snufjes zoals Lane assist, Front assist, Cruise Control (ACC) en een achteruitrijcamera.

Adres/contact

  •   06 - 460 442 12, ook bereikbaar via whatsapp en signal
  •   Berkenweg 24A, 9419 TG, Drijber
  •   robert@rijschooldewit.nl.

Contact en route

 

Rijschool De Wit

Berkenweg 24A 

9419 TG  Drijber

Email: robert@rijschooldewit.nl.
Website: www.rijschooldewit.nl

Telefoon 06 - 460 442 12